Wat is freeze sculpting?

Het bevriezen van  vet, ook wel cryolipolyse genoemd, is een methode om vet kwijt te raken, waarbij de vetcellen voor een langere tijd aan een koude temperatuur worden blootgesteld in een vacuüm. De vetcellen in de behandelde gebieden sterven af, en zo kun je letterlijk door middel van te bevriezen gericht de vormen van het lichaam aanpassen.

Vandaar dat wij het “freeze sculpting” noemen!

 

 

Hoe werkt vet bevriezen?

Vet bevriezen gebeurt met een speciaal apparaat. Aan dit apparaat zitten mondstukken. Deze mondstukken worden op het probleemgebied gezet, en het mondstuk zuigt het probleemgebied naar binnen. Vervolgens wordt gedurende 45-60 minuten gekoeld. Door het koelen gaan de vetcellen dood.

Je lichaam zal deze dode cellen in de weken na de behandeling opruimen, waardoor je geleidelijk verbetering ziet in de weken na de behandeling, zonder dat je daar hard voor hoeft te werken!

De voordelen van vet bevriezen

Veilig

Snel

Bewezen resultaat

Zonder operatie

Geen hersteltijd

Pijnloos

Wat zijn de nadelen?

Eigenlijk zijn er geen nadelen aan vet bevriezen. Het kan tijdelijk een wat beurs gevoel geven en zelfs een beetje blauw worden. Dit is na een paar dagen weg en de behandeling doet geen pijn. Het mondstuk dat gebruikt wordt, zuigt vacuüm met de huid. Dit geeft eigenlijk als enige risico dat er blauwe plekken ontstaan, dat het na de behandeling wat gevoelig is, of juist gevoelloos. Vaak treden er helemaal geen reacties van de huid op.
 

Het apparaat: Clatuu Alpha

Waarom kozen we dit apparaat?

We hebben uitgebreid onderzoek gedaan voordat we voor dit cryolipolyse apparaat kozen. Het is momenteel de beste in de markt en heeft de meest geavanceerde techniek om vet te bevriezen door middel van 360 graden technologie. Hierbij zuigt het mondstuk een vacuüm met de behandelzone, waardoor het gebied rondom het mondstuk en het gebied in het mondstuk gelijkmatig gekoeld wordt. Het apparaat zorgt ervoor dat het koelt naar -7 tot -11. Dit wordt zeer constant overgedragen op het te behandelen gebied.

Dit apparaat heeft twee mondstukken, waardoor we twee gebieden tegelijkertijd kunnen behandelen, wat het extra efficiënt maakt. Ook hebben we aparte stukken voor de aparte zones, hiermee kunnen we doelgerichter een zone aanpakken.

Wetenschappelijk bewezen

De werking van de Clatuu Alpha blijkt niet alleen uit onze ervaring, maar ook uit wetenschappelijke studies. Deze tonen aan dat het bevriezen van vet met de Clatuu werkt om vet te verliezen. En dat dit apparaat effectiever is dan de soortgenoten op de markt. Waar je bij andere apparaten pas na 3 maanden resultaat ziet, is dat bij de Clatuu Alpha al zichtbaar na 3 à 5 weken.

Doordat de Clatuu de probleemzone opzuigt, kunnen we beter rondom koelen dan met alternatieve apparaten. De Clatuu is daarom de nummer 1 keuze voor vet bevriezen.

Het apparaat is ook door de Europese Unie gecertificeerd.